Mitä?

Joka koiran koulutuskeskus, jossa voi treenata agilitya, tokoa, rallya, doboa, noseworkia, hoopersia tai koiratanssia, hyppytekniikkaa ja tehdä jumppia itsenäisesti tai eri kouluttajien avustuksella. Lajitreeneihin tarjolla kolme eri kokoista sisäkenttää, joista jokainen löytää omiin treenitarpeisiinsa sopivan tilan. Kesäkaudella käytössä myös täysimittainen kivituhkapohjainen ulkokenttä. 

Runsaasti parkkitilaa ja kokonaan aidattu hallialue.  Järjestä kennelpäivät, pentuetapaaminen tai koulutusseminaari, pidä seuran kesäleiri tai kerää treeniporukka ja vietä koko viikonloppu treenaillen vain omalla porukalla. Kesästä 2024 lähtien tarjolla myös majoitusta Päämaja-talossa, johon mahtuu 10-12 henkeä koirineen sekä karavaanialue ja karavaanareille erilliset wc ja suihkutilat. 

Asiakkaillemme kesällä tarjolla myös koirille oma uimapaikka Paimion joen rannassa. Sporttikoirakeskus tulee tarjoilemaan säännöllisesti myös koulutusseminaareja eri lajeissa myös ulkomaisten osaajien voimin, kaikista tapahtumista tietoa jatkossa nettisivuillamme sekä fb-ryhmässä. Hallin säännöt.

Missä?

Paimiossa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella lähellä Turun moottoritietä ja vanhaa 1-tietä. Osoite: Lauttarannankuja 35, Hevonpää. Lähialueella vain muutaman minuutin ajomatkan päässä erinomaiset ulkoilureitit Hiekkahelmessä sekä koirametsä. 

Milloin?

Sporttikoirakeskus aukeaa syyskuussa 2023. 

Miten?

Varaa vakiovuoro koko syys- tai kevätkaudeksi, tiedustelut sähköpostitse: omdsporttis@hotmail.com Sporttikoirakeskuksen nettisivuilta löydät jatkossa myös nettivarausjärjestelmän, jonka kautta pääset kätevästi varaamaan irtotunteja aina kun sinulle sopii. 

Kenelle?

Sporttikoirakeskus on avoinna kaikille, koulutusyrittäjille, seuroille sekä yksityisille eri lajien harrastajille. Varaa viikottainen vakiovuoro, jolla varmistat saman treeniajan koko kaudeksi tai nappaa helposti irtovuoro nettivarausjärjestelmästä aina kun sinulle sopii. Ei talkoovelvoitteita eikä pisteiden keruuta, keskity treenaamiseen ja koirasi kanssa yhdessä tekemiseen!    

Kenttäkartta tässä linkissä

Kaikki kentät ovat omia yksikköjään kiinteillä väliseinillä, joten ei ole näköyhteyttä kentille eikä läpikulkua kenttien poikki, kaikilla siis rauha treenata vaikka äänet toki kuuluvat.

Kentät ja kenttien varustelu

Syyskauden hinnasto 18.9.–31.12.2023

Vakiovuorojen hinnat (sis. alv) 
Vakiovuoro otetaan aina koko kaudeksi. Vakiovuoro on mahdollista ottaa vain arkena, ei viikonloppuna.

Arkipäiväajat (arkisin klo 7–16) 
• Vauhti-kenttä (760 ​m²): 31€/h 
• Taito-kenttä (320 ​m²): 26 €/h                          
• Vire-kenttä (200 ​m​²): 21 €/h

Prime time -ajat (arkisin klo 16–23) 
• Vauhti-kenttä (760 m​²): 45 €/h 
• Taito-kenttä (320 m​²): 35 €/h
• Vire-kenttä (200 m​²): 31 €/h   

Irtotuntien hinnat (sis. alv)  
Irtotunnit varataan ja maksetaan ajanvarausjärjestelmän kautta.   

Arkipäiväajat (arkisin klo 7–16) 
• Vauhti-kenttä (760 m​²): 35 €/h 
• Taito-kenttä (320 m​²): 30 €/h 
• Vire-kenttä (200 m​²): 25 €/h 

Prime time -ajat (arkisin klo 16–23 ja viikonloput) 
• Vauhti-kenttä (760 m​²): 49 €/h 
• Taito-kenttä (320 m​²): 39 €/h 
• Vire-kenttä (200 m​²): 35 €/h     

Aamun ensimmäinen vuoro klo 7–8 on ns. aamuvirkkuvuoro eli voit mennä treenaamaan jo niin aikaisin aamulla kuin haluat ja treenata yhden tunnin hinnalla. Illan viimeinen vuoro klo 22–23 on ns. iltavirkkuvuoro eli voit treenata niin pitkään illalla kuin haluat yhden tunnin hinnalla.