Tietoja SporttikoiraHallista ja ajo-ohje

Tietoja hallista: SporttikoiraHalli on rakenteeltaan tuplavuorattu, lämmitettävä PVC-halli. Tila on jaettu kiinteällä pressuväliseinällä kahdeksi koulutustilaksi, joten puoliskot muodostavat omat itsenäiset yksikkönsä ilman näköyhteyttä toisen puolen tapahtumiin (äänet kylläkin usein kuuluvat).

Iso puoli on kooltaan noin 600 m2 (18x32,5 m) ja Pikkupuoli 400 m2 (18x23 m). Pohjana on Saltexin tekonurmi kumirouhetäytteellä. Tekonurmi on asennettu kivituhkakerroksen päälle, joka lisää pohjan joustavuutta verrattuna betonilattian päälle tehtyyn asennukseen. Nurmi haravoidaan ja rouhetta lisätään säännöllisesti.

Molemmilla radoilla on laadukkaat, täydet estesarjat mm. Smartin alumiini/tartankontaktiesteet. Hyppysiivekkeet ovat kevyet ja helposti siirreltävät. Molemmilla puolilla on opetusesteinä sekä vinokepit että 2x2-menetelmän kepit, sekä muovikaistale-ohjurit. Isolla puolella on minikokoinen keinu ja pikkupuolella minikokoinen puomi. Molemmilla puolilla on hyppytekniikkatreeneissä käytettäviä bumpereita.
Lämmönlähteenä on hallin päädyssä sijaitsevassa kontissa oleva öljylämmitin, joka puhaltaa lämmön kanavointiputkia pitkin halliin aina termostaatin niin käskiessä. Lämpötila on talvikaudella noin 10-13 C. Lämmitysputket kulkevat hallin molemmilla pitkillä sivuilla, toinen ylhäällä katon rajassa, toinen lattiaa pitkin.
Kylmä-wc sijaitsee hallin pikkupuolen päädyssä lämmittimen kontin kyljessä.

Sijainti: Hallin osoite on Rajapaaluntie 5, 02970 ESPOO. Hallin ympäristö on vielä eteläpuoleltaan rakentamaton, joten aukiolla tai kaduilla voi kätevästi lenkittää koiria, samoin kuin hallin takana olevan metsän poluilla.

Ajo-ohje hallille: Kehä III:lta noustaan Juvan Teollisuuskadulle, sitä vanhan, tiheästi rakennetun alueen loppuun asti eli noin 1,5 km. Siitä jatkuu uudehko leveä tie ja jalkakäytävä suoraan, tien nimi muuttuu Juvanmalmintieksi. Jatka siis suoraan, Juvan Teollisuuskatu 25:n kiinteistöjen oma tie kääntyy jyrkästi oikealle, ei siis mennä sinne. Tätä suoraan jatkuvaa Juvanmalmintietä tullaan vielä noin 700 m, jolloin päästään suurelle uudelle alueelle. Oikealla olevan harmaan Delete:n jättikatoshallin kohdalta kääntyy katu vasemmalle, siitä käännytään ja ajetaan kohti metsän reunassa pituussuuntaisesti sijaitsevaa puna-harmaata SporttikoiraHallia. Jotkut navigaattorit eivät välttämättä osoitetta tunnista, koska alue on niin hiljattain rakennettu.

Hallin sisäänkäyntiovet sijaitsevat julkisivulla melko lähellä hallin päätyjä, näiden ovien päällä on pienet katokset. Tulosuunnassa on ensin Pikkupuoli ja taaempana vasemmalla on Iso puoli.

Ison puolen oven ympäristö on hieman ahdas, joten Ison puolen ryhmäläisten toivotaan pysäköivän esim. ison puolen eteläpuolella olevalle aukiolle, tai leveälle alueelle hallin keskiosan kohdalla. Ulkoseinään kiinni pysäköinti on estetty, koska katolta tulee kaatosateilla kovalla voimalla vettä ja talvikeleillä lunta.