Omat vuorot Sporttiksella

Harrastajat voivat vuokrata Sporttiksen molempia puolia omiin treeneihinsä. Päätuotteemme on vakiovuorojen vuokraus, mutta vakkareilta vapaaksi jääviä aikoja voi varata yksittäisinä irtotunteina tai irtotuntisarjoina.
Kaikki vuorotiedustelut ja -varaukset sähköpostitse omdsporttis@hotmail.com.

Vakiovuorojen maksurytmissä on kolme vaihtoehtoa:

Vakiovuoroista tehdään vuokrasopimus, johon laskutustapa kirjataan. Laskut lähetetään meilitse tai postitse kauden alussa. Niin omiin kuin porukoidenkin vakiovuoroihin voi käyttää liikuntaseteleitä maksujen osana tai koko maksuna.

Talvikausi on nyt varattavissa, kysele pikaisesti lisää sähköpostitse: omdsporttis@hotmail.com. Talvikauden parhaat vuorot varataan yleensä jo kevään/alkukesän aikana, mutta joitain vähemmän himoittuja aikoja on usein saatavilla myös kauden käynnistyttyä. Aamu/päivävuoroja on saatavilla yleensä koko vuoden. Pääsääntöisesti mieleisensä vakiovuoron Sporttikselta saaneet harrastajat, kouluttajat ja kerhot saavat pitää vuoronsa vuodesta toiseen, jos vahvistavat seuraavan talven varauksensa keväällä.

Irtotunnit ja irtotuntisarjat

Irtotunnit varataan yksittäisinä käynteinä tai useamman kerran sarjoina. Varattavissa olevat irtotuntiajat ovat samoja kuin vakiovuoroiksi tarjolla olevat ajat. Katso vapaat tunnit kohdasta Irtovuorot. Prime time-ajat löytyvät kohdasta Vapaat vuorot.
Sporttis on hyvin helppokäyttöinen, ja hauskanpito koiran kanssa sujuukin yleensä hyvin ensimmäisestä kerrasta lähtien. Hallia saa toki käydä katsomassa ennen ensimmäisen vuoron varaamista.
Irtotunnit ja irtotuntisarjat voi maksaa osin tai kokonaan Liikuntaseteleillä.